21. februar 2006

Velvære på badeværelset

Tendensen er, at badeværelset i stigende grad indgår som en integreret del af boligen. Det er et opholdsrum, der skal kunne tilbyde komfort og velvære på lige fod med husets øvrige opholdsrum. Vi vil have nydelse og velvære på badeværelset, hvilket afspejler sig i valg af fliser, armaturer, gulvvarme, spa-funktion i badekarret, det hygiejniske hængekloset og installation af diverse underholdningseffekter lige fra widescreen til CD-afspiller m.m.

Men for at badeværelset kan indbyde til afslapning og velvære, er det naturligvis afgørende, at rummet holdes rent på den naturlige måde. Duften skal være naturlig, ikke kemisk, og de dyre møbler, armaturer m.m. skal kunne rengøres effektivt og nænsomt og med respekt for materialerne, således at overfladerne forbliver naturlige, blanke og rene.

Froggy serien består af en lang række rengøringsprodukter, hvoraf to af dem er særligt udviklet til rengøring i badeværelset; Froggy Æbleeddike Kalkfjerner og Froggy WC-rens med lavendel. Produkterne er baseret på ingredienser, der fra naturens hånd er effektive og dog skånsomme mod de ofte dyrt indkøbte fliser, kummer og armaturer.

Froggy Lavendel WC-rens indeholder lavendel-ekstrakter, der har en særlig anti-bakteriel virkning. Lavendlen gør samtidig, at man undgår, at badeværelset efterlades indhyllet i en krads, kemisk odeur, idet lavendlen efterlader en naturlig og behagelig duft på badeværelset. Produktet indeholder endvidere overfladeaktive stoffer samt naturlige frugtsyrer, der effektivt opløser kalk og snavs overalt i kummen. Froggy WC-rens blev for nyligt testet og røg helt til tops i en omfattende undersøgelse gennemført af Forbrugerstyrelsen. Produktet udmærker sig især på ”Miljøvurdering” (produktets indhold af kemiske stoffer målt af Institut for Vand og Miljø) og ”Vedhæftning” (produktets evne til at blive siddende og virke på det område, hvor det er blevet påført).

Froggy Æbleeddike Kalkfjerner indeholder, som navnet antyder, det gamle middel æbleeddike, der grundet dets gode egenskaber i årevis er blevet anvendt både i madlavning og i en række forskellige naturmedicin fx som middel mod gigtsygdomme og tør hud. Ved brug i badeværelset afhjælper Froggy Æbleeddike Kalkfjerner nemt og skånsomt kalk og snavs netop på grund af indholdet af æbleeddike samt de biologisk nedbrydelige overfladeaktive stoffer. Produktet er ideelt til brug på armaturer, fliser m.m., og giver en ren og frisk duft i badeværelset.

Udover at Froggy Æbleeddike Kalkfjerner og Froggy Lavendel WC-rens er yderst effektive produkter til rengøring af badeværelset, er de også kendt for deres hensyntagen til miljøet. Begge produkter er i lighed med de øvrige produkter i Froggy-serien mindst 98 % biologisk nedbrydelige og derfor miljøvenlige. Produkterne indeholder hverken opløsningsmidler eller fosfater, og Froggy WC-rens indeholder i øvrigt heller ingen konserveringsmidler.

Froggy WC-rens fås i flasker á 750 ml. til en vejl. pris på 18,95 kr. Froggy Æbleeddike Kalkfjerner fås i sprayflasker á 500 ml. til en vejl. pris på kr. 19,95. Begge produkter forhandles i en række førende dagligvarebutikker.

   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com