24. august 2009

Froggy skyllemidler med grøn samvittighed

Froggy er kendt for sin serie af effektive og miljøvenlige rengøringsmidler, og nu lanceres Froggy skyllemidler som nyeste skud på stammen. Froggy skyllemidler udmærker sig ved Froggys sædvanlige høje grad af miljøvenlighed, og de indeholder desuden hverken farvestof eller konserveringsmiddel.

Med de nye Froggy skyllemidler bliver det endelig muligt at få dejlig blødt vasketøj med mild og naturlig duft uden at få den lille dårlige samvittighed over for miljøet med i købet. Derudover tager Froggy skyllemidler også hensyn til sart hud, bl.a. fordi de ikke indeholder farvestof og konserveringsmiddel.

Froggy skyllemidler er ligesom alle de øvrige Froggy produkter udviklet og produceret med udgangspunkt i Froggys 9 principper. Hensyn til vores fælles miljø og effektiv virkning er nogle af de principper, som er i højsædet. Derfor vælger Froggy altid overfladeaktive stoffer, der har en meget høj grad af biologisk nedbrydelighed, således at miljøet skånes mest muligt. I alle Froggy produkter er de overfladeaktive stoffer minimum 98% biologisk nedbrydelige. De overfladeaktive stoffer er desuden baseret på planter, som er en naturlig ressource, der hurtigt fornys. Her adskiller Froggy sig fra de fleste andre skyllemidler, som indeholder overfladeaktive stoffer på animalsk basis.

Brug af naturens egne virkemidler med f.eks. en plejende effekt er et andet vigtigt princip for Froggy. De nye skyllemidler lanceres i 2 varianter, som indeholder hhv. Aloe Vera og mandelmælk. Disse naturlige ingredienser sikrer, at vasketøjet føles ekstra blødt mod huden.

Desuden øges tøjets absorberingsevne med Froggy skyllemidler, og det er især en stor fordel for håndklæder.

Froggy Aloe Vera koncentreret skyllemiddel 750 ml og Froggy mandelmælk koncentreret skyllemiddel 750 ml fås foreløbig i Bilka og Føtex fra den 31. august 2009. Den vejledende udsalgspris er kr. 23,95 – 24,95.
   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com