Froggy skyllemiddel med grøn samvittighed

Med de nye Froggy skyllemidler bliver det endelig muligt at få dejlig blødt vasketøj med mild og naturlig duft uden at få den lille dårlige samvittighed over for miljøet med i købet. Derudover tager Froggy skyllemidler også hensyn til sart hud, bl.a. fordi de ikke indeholder farvestof og konserveringsmiddel.

Froggy skyllemidler er ligesom alle de øvrige Froggy produkter udviklet og produceret med udgangspunkt i Froggys 9 principper. Hensyn til vores fælles miljø og effektiv virkning er nogle af de principper, som er i højsædet. Derfor vælger Froggy altid overfladeaktive stoffer, der har en meget høj grad af biologisk nedbrydelighed, således at miljøet skånes mest muligt. I alle Froggy produkter er de overfladeaktive stoffer minimum 98% biologisk nedbrydelige. De overfladeaktive stoffer er desuden baseret på planter, som er en naturlig ressource, der hurtigt fornys.

Brug af naturens egne virkemidler med f.eks. en plejende effekt er et andet vigtigt princip for Froggy. De nye skyllemidler fås i 2 varianter, som indeholder hhv. Aloe Vera og mandelmælk. Disse naturlige ingredienser sikrer, at vasketøjet føles ekstra blødt mod huden.

Desuden øges tøjets absorberingsevne med Froggy skyllemidler, og det er især en stor fordel for håndklæder. Ligeledes bliver tøjet lettere at stryge, og statisk elektricitet mindskes for syntetiske tekstiler.

Foreløbig finder du Froggy skyllemidler i Bilka og Føtex.

Læs mere om de nye Froggy skyllemidler:
Aloe Vera koncentreret skyllemiddel
Mandelmælk koncentreret skyllemiddel
   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com