24. april 2007

Rene grillerier

Når grillen skal frem om ganske kort tid, og alle de nye spændende grillretter skal afprøves, kan begejstringen hurtigt forsvinde, når tanken falder på rengøringen af grillen. Froggy Naturlig Soda Universalrengøring kan imidlertid lette arbejdet – ved hjælp af den naturlige ingrediens soda kan produktet opløse fedt og snavs effektivt og det under hensyntagen til både sundhed og miljø. Produktet er testet til at kunne anvendes i forbindelse med madvarer og har netop fået tildelt EU's miljømærke Blomsten.

Soda er et mineralsalt fra naturens egen hånd, som blandt andet findes i soda søerne i Kenya. Sodaen har i flere tusinde år været kendt for sin særlige evne til at fjerne fedt og snavs på en effektiv og naturlig måde. Med Froggy Naturlig Soda Universalrengøring er det lykkedes at udvinde sodaens naturlige fedt- og smudsopløsende egenskaber og omsætte dem til et produkt, der er både nemt og effektivt at anvende. Produktet findes på en praktisk sprayflaske, som gør det nemt at fordele indholdet på de fedtede og beskidte flader. Fx kan produktet uden problemer sprayes direkte på grillristen, og når produktet har siddet et øjeblik, tørres risten af, fedt og snavs fjernes, og grillen er igen klar til stegning.

At Froggy Naturlig Soda Universalrengøring er særlig velegnet til rengøring af grill og komfur er dokumenteret i tests på det tyske Fresenius Institut, der er et af Europas førende analyseinstitutter indenfor ikke-lægevidenskabelige analyser. Instituttet bekræfter desuden, at produktet er af en sådan kvalitet, at det uden problemer kan anvendes i forbindelse med madvarer.

Udover at produktet er testet til at kunne anvendes i forbindelse med madvarer har Froggy Naturlig Soda Universalrengøring også netop fået tildelt EU's miljømærke Blomsten. Miljømærket giver forbrugeren sikkerhed for, at produktet både lever op til skrappe miljøkrav, tager hensyn til sundheden og er af god kvalitet. Froggy Naturlig Soda Universalrengøring er ét af i alt otte Froggy produkter, der indtil videre har fået miljømærket 'Blomsten'.

Froggy Naturlig Soda Universalrengøring er i lighed med de øvrige produkter i Froggy-serien minimum 98 % biologisk nedbrydeligt. Produktet indeholder hverken opløsningsmidler eller fosfater. Produktet fås i en række førende dagligvarebutikker på sprayflaske á 500 ml. til en vejl. pris på 19,95 kr.
   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com