16. marts 2005

Opløs fedt uden brug af knofedt

Sodaen har været kendt i tusinder af år for dens evne til at opløse fedt og snavs. Derfor var det oplagt at anvende naturens egne kræfter, da man ønskede at udvikle et produkt, som kan klare selv det mest genstridige skidt, hvad enten det opstår indendørs i køkken og bad eller udendørs på havemøbler, grill m.m.

Da Egyptens kvinder for mere end 4000 år siden hentede soda fra landets mange soda søer, havde de næppe fantasi til at forestille sig, at dette middel en del tusinde år senere ville være at finde på sprayflaske. Formålet med at anvende sodaen er imidlertid det samme, som det var tilbage i det gamle Egypten nemlig at fjerne fedt og snavs på en effektiv og naturlig måde uden brug af knofedt.

Soda adskiller sig fra mange andre basale rengøringsmidler, derved at det har en særlig evne til at opløse fedt og snavs, hvilket gør det yderst velegnet som et all-round rengøringsmiddel, der kan bruges inde såvel som ude.

Indendørs er det ofte køkkenet, der byder på udfordringer. Selv om man gør sig store anstrengelser, er det næsten umuligt at undgå at køkkenregionerne stænkes til af fedt fra madlavning. Når fedtet kommer i kontakt med f.eks. støv eller andet snavs resulterer det i et genstridigt lag skidt, der kan være næsten umuligt at fjerne uden brug af hjælpemidler og rigtig meget knofedt.

Udendørs ligger det store arbejde ofte i rengøringen af havemøblerne, der efter en lang og våd vinter samler skidt og snavs. Også sommergrillens fedt- og madrester kan give de fleste sved på panden, når grillsæsonen for alvor sætter ind, kan det være nødvendigt med flittig rengøring af både riste og redskaber.

Froggy Universalrengøring med Naturlig Soda er specielt udviklet til at rengøre de særligt fedtede overflader, der typisk opstår i forbindelse med madlavning. Netop fordi produktet er beregnet til at anvende på områder, hvor der også befinder sig madvarer, er det blevet testet på det tyske Fresenius Institut, der er et af Europas førende analyseinstitutter indenfor ikke-lægevidenskabelige analyser. Instituttet bekræfter at produktet er af en sådan kvalitet, at det uden problemer kan anvendes i forbindelse med madvarer.

   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com