Nyt effektivt og miljøvenligt maskinopvaskemiddel fra Froggy

Froggy opvaskemidler har i årevis klaret opvasken i mange danske hjem på den ’gammeldags’ maner med balje og børste. Nu bliver det også muligt at bruge Froggy i opvaskemaskinen og dermed få et strålende rent resultat på den effektive og miljøvenlige måde, der er kendetegnende for Froggy.

Hensynet til vores fælles miljø, sundhed og ikke mindst effektiv virkning står højt på listen over vigtige parametre ved indkøb af rengøringsmidler. Med Froggys sortiment af effektive og miljøvenlige produkter behøver man ikke at gå på kompromis med nogen af delene. Derfor foretrækkes Froggy af så mange.

Med de nye Froggy naturlig soda alt-i-1 tabs til maskinopvask får man et miljømærket produkt, der ved hjælp af biologisk nedbrydelige plantebaserede overfladeaktive stoffer og fedtopløsende naturlig soda, giver skinnende rene glas, bestik, service osv. allerede ved lav temperatur. Uafhængige tests viser, at Froggy maskinopvask virker mindst lige så effektivt som eksisterende kendte mærker, der ikke tager samme hensyn til miljøet. Froggy maskinopvask indeholder ikke konserveringsmidler, fosfater eller andre miljøskadelige stoffer.

Froggy alt-i-1 bio-formel omfatter effektiv rengøring, afspændingsmiddel, salt funktion, glasbeskyttelse og rustfri stål glans.

Fra 1. november 2010 fås Froggy naturlig soda alt-i-1 maskinopvask i æsker á 30 tabs, og den vejledende udsalgspris er kr. 49,95 – 52,95.

Læs mere Froggy naturlig soda alt-i-1 maskinopvask
   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com