8. august 2006

Miljømærket opvaskemiddel til sarte hænder

Nu er der godt nyt for alle allergikere og andre med følsom hud. Froggy lancerer et nyt hudplejende og fugtgivende opvaskemiddel, der er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet. Froggy Parfumefri Vitamin opvaskemiddel - fri for parfume, konserveringsmidler og farvestoffer. Produktet er blandt de få opvaskemidler i Danmark, som har fået tildelt EU's miljømærke 'Blomsten'.

Af alle rengøringsaktiviteter i hjemmet er opvask forbundet med størst belastning for huden. Ved opvask udsættes hænderne for konstant belastning, når de igennem længere tid er i kontakt med vand og sæbe. Det betyder, for mange allergikere og personer med sart hud, at den daglige opvask resulterer i hudirritation, udtørring og generelt ubehag. Derfor er det vigtigt at vælge sit opvaskemiddel med omhu, fx ved at gå efter et pH-neutralt produkt med en hudplejende effekt.

Froggy Parfumefri Vitamin opvaskemiddel deklareres i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet og er fri for stoffer som parfume, konserveringsmidler og farvestoffer, der kan være allergifremkaldende. Det kan derfor uden risiko anvendes af allergikere, personer med følsom hud, og i øvrigt af alle andre, der blot ønsker at passe lidt ekstra godt på sig selv.

Produktet er pH-hudneutralt og indeholder desuden det fugtgivende provitamin B5, der ligeledes findes i mange cremer, og som styrker hudens forsvar. Det gør produktet yderst skånsomt mod følsomme hænder og sikrer, at hudirritation undgås samtidig med, at hænderne føles bløde og velplejede efter dagens opvask. Udover mild pleje til hænderne, garanterer Froggy Parfumefri Vitamin opvaskemiddel en effektiv rengøringseffekt, idet overfladeaktive stoffer på vegetabilsk basis fjerner både fedt og snavs.

Som en ekstra udmærkelse har Froggy Parfumefri Vitamin opvaskemiddel netop modtaget EU's blåstempling i form af miljømærket 'Blomsten'. Dette mærke, grundlagt i 1992, er en garanti for både miljøvenlighed og effektivitet, ligesom det er forbrugernes garanti for, at produktet er blandt de mest skånsomme over for miljøet.

Når man som forbruger køber et produkt, der bærer miljømærket 'Blomsten', er man samtidig med til at opfordre andre producenter til at udvikle varer, der lever op til høje miljøkrav. Udover EU's 'Blomsten' er det nordiske miljømærke 'Svanen' velkendt. 'Blomsten' og 'Svanen' er de to eneste officielt anerkendte miljømærker, som kontrolleres af Miljømærkesekretariatet, og som begge stiller samme høje krav til miljø, sundhed og kvalitet.

I starten af 2007 forventes størstedelen af Froggys produkter at bære miljømærket 'Blomsten'.

Froggy Parfumefri Vitamin opvaskemiddel fås i en række førende dagligvarebutikker på flasker á 500 ml. til en vejl. pris på 18,95 kr.

   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com