Froggy citron WC-rens

Citron WC-rens er mærket med EU Blomsten.

De fleste har oplevet det velkendte problem med kalkaflejringer og rustløbere, der sætter sig indvendigt i toiletkummen og efter kort tid får kummen til at se alt andet end indbydende ud. For at afhjælpe både kalk, rust og lugtgener fra toilettet har Froggy udviklet Froggy citron WC-rens, produktet er tilsat naturlig citronsyre og plantebaserede overfladeaktive stoffer, der effektivt fjerner kalk, snavs og urinsten i og omkring toiletkummen. Den naturlige citronsyre er samtidig medvirkende til, at både toilet og badeværelse efterlades friskt og velduftende.

Anvendelse

Froggy WC-rens sprøjtes op under kummeranden, og efter midlet har virket i nogle minutter, børstes toilettet grundigt, og der skylles efter. Lad evt. Froggy WC-rens virke natten over ved særligt kraftige kalkaflejringer i toilettet.

Froggy WC-rens er også velegnet til toiletter med septiktank.

Froggy WC-rens bør kun anvendes i toiletkummer. Må ikke anvendes på marmor, emaljerede badekar, terrazzogulve, forkromede vandhaner, klinker, fliser og fugematerialer.

Anvendes sparsomt, da overdosering belaster miljøet unødigt.
Flasken har børnesikret skruelåg, som altid bør lukkes forsvarligt efter brug.

Det anbefales altid at opbevare rengøringsmidler utilgængeligt for børn og adskilt fra levnedsmidler.

Deklaration

Indholdsstoffer:
< 5% anioniske overfladeaktive stoffer
Parfumer

Øvrige indholdsstoffer:
Biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel
Farvestof
Citronsyre

Gode råd

Bliv af med kalkrande i toiletkummen ved at presse vandet ud af toilettet med toiletbørsten inden Froggy WC-rens hældes i og efterlades natten over for at virke. Børst derefter grundigt og skyl ud. 
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com