Froggy citron rengøring til badrum

På badeværelset er kalk og sæberester som regel de største gener, når der skal gøres rent. Ofte sidder kalken og sæberesterne rigtig godt fast, og det kræver masser af knofedt at få det fjernet. For at lette rengøringen af de områder, der dagligt er udsat, har Froggy udviklet Froggy citron rengøring til badrum.

Produktet er baseret på en naturlig formel og indeholder bl.a. citronsyre, der effektivt og dog nænsomt fjerner både kalk, snavs og sæberester. Syren fra citroner er fra naturens hånd effektive til at afhjælpe kalk, og så har de samtidig en frisk duft. Produktet anbefales af hansgrohe som velegnet til rengøring af plexiglas.

Anvendelse

Anvendes jævnligt til opløsning af kalk, snavs og sæberester på alle glatte overflader i badeværelset såsom fliser, bruseniche m.m.. Midlet kan naturligvis også anvendes andre steder i hjemmet, hvor der er brug for at fjerne kalk, f.eks. i køkkenet.

Froggy citron rengøring til badrum sprayes direkte på den snavsede overflade, det virker nogle minutter, der skylles efter med vand, og der tørres efter med en fugtig klud.

Ikke egnet til brug på syrefølsomme overflader såsom marmor, terrazzo, dekorationsfliser og nogle typer emalje (også i badekar).

På sarte overflader prøves midlet først på et diskret sted.

Undgå indånding af produktet.

Må ikke anvendes til afkalkning af kaffemaskiner, strygejern o.lign..

Anvendes sparsomt, da overdosering belaster miljøet unødigt.

Bland ikke forskellige rengøringsmidler.

Det anbefales altid at opbevare rengøringsmidler utilgængeligt for børn og adskilt fra levnedsmidler.

Deklaration

Indholdsstoffer:
< 5% anioniske overfladeaktive stoffer
Parfume

Øvrige indholdsstoffer:
Citronsyre
Små mængder kosmetiske farvestoffer

Gode råd

Ved jævnligt at bruge Froggy citron rengøring til badrum f.eks. i brusekabinen og på andre steder, som er meget udsat for vand, undgås dannelse af kalkaflejringer, som med tiden kræver både ekstra knofedt og mindre miljøvenlige midler. 
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com