Froggy bedst til bilruder

Det førende tyske bilmagasin Auto Bild har testet en lang række af markedets produkter indenfor glasspray. Resultatet viser, at Froggy Glasspray med Sprit placerer sig helt i top og tilmed løber med titlen ”Bedst til prisen”. Produktet er effektivt og samtidig skånsomt mod både miljø og bilens interiør.

Foråret er i vente, og det er ved at være slut med sne, sjap og salt på vejene. Det betyder også, at der nu for alvor er noget ved at trimme og shine bilen både indvendigt og udvendigt, en rengøring holder nemlig længere, når vejret er tørt. Og der er vist ingen tvivl om, at køreglæden er størst, når bilen skinner, og der dufter godt og friskt indvendigt. Tilmed kan det have væsentlig betydning for køresikkerheden, at udsynet fra bilens førersæde er optimalt.

Men rengøringen af bilen skal helst være nem og effektiv, og det kan ofte være svært at finde ud af, hvilke produkter der egner sig bedst til hvad. Lige såvel som de fleste gerne vil sikre sig, at det produkt, de vælger, ikke er skadeligt for bilens interiør. Forhandlerne af bil-tilbehør står derfor ofte klar med en lang række specialprodukter og rådgivning i valg af produkt, men så er prisen også derefter. Ofte kan det samme eller et bedre resultat opnås med gængse rengøringsmidler, der måske allerede står på hylden sammen med husets øvrige rengøringsartikler.

For at gøre det nemmere for forbrugerne at overskue de mange produkter på markedet, har det førende tyske bilmagasin Auto Bild gennemført en test af 12 forskellige glasspray for at finde det mest effektive middel til at fjerne bl.a. fedt, snavs og insekter fra bilruderne. Resultatet af testen viser, at Froggy Glasspray placerer sig som det bedste produkt til prisen og kommer ud som vinder af testen, der bl.a. blev gennemført med hjælp fra en bilrudeekspert fra Carglass.

Da produktet er tilsat sprit, som virker fedtopløsende, er det både effektivt og efterlader ingen striber på ruden. Den gode placering skyldes bl.a., at testen viser, at blot et enkelt sprøjt fra den praktiske sprayflaske fjerner både snavs, fugleklatter og silikonefilm fra ruden uden problemer. Produktet er samtidig skånsomt mod bilens interiør.

Udover Froggy Glasspray findes der i Froggy-serien også Froggy Naturlig Soda Universalrengøring, som ligeledes har vist sig yderst effektiv til rengøring af bilen. Dette produkt er især velegnet til rengøring af fælge samt interiør. Fladerne sprayes med den praktiske plastflaske, hvorefter produktet får lov at virke et lille øjeblik, herefter tørres over med en fugtig klud, og det opløste skidt fjernes nemt og uden brug af knofedt.

Froggy-serien er kendt for sit hensyn til miljøet. Både Froggy Glasspray med Sprit og Froggy Naturlig Soda Universalrengøring er i lighed med de øvrige produkter i Froggy-serien 98 % biologisk nedbrydelige og derfor miljøvenlige. Produkterne indeholder hverken opløsningsmidler eller fosfater. Produkterne fås i en række førende dagligvarebutikker i sprayflaske á 500 ml. til en vejl. pris på 19,95 kr.

Yderligere billedmateriale kan rekvireres ved at kontakte: christina.vedel@access-pr.dk

   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com