5. maj 2005

En duft af Provence

Ordet lavendel stammer fra det latinske ord lavare, der betyder at vaske. Og det er lige netop, hvad den nye Froggy Lavendel WC-rens kan bruges til. Med få stænk af den lavendelblå væske kan toiletkummen nemt og effektivt vaskes ren samtidig med, at den efterlader en duft af lavendel. Froggy Lavendel WC-rens er en del af en produktserie, der netop er testet helt til tops i en omfattende undersøgelse gennemført af Forbrugerstyrelsen.

De fleste har oplevet det velkendte problem med kalkaflejringer og rustløbere, der sætter sig indvendigt i toiletkummen og efter kort tid får kummen til at se alt andet end indbydende ud. Dette kombineret med lugtgener fra toilettet kalder på en kærlig hånd, en WC-børste og ikke mindst et effektivt rengøringsmiddel.

Men checker man hylderne i det lokale supermarked, vil man erfare, at udvalget af WC-rens er ganske stort og for de fleste endda uoverskueligt. Hos Forbrugerstyrelsen har man derfor forsøgt at hjælpe forbrugeren med at finde vej til de bedste produkter. I forbrugerbladet Tænk & Test fra november 2004 har Forbrugerstyrelsen testet i alt 22 forskellige produkter heriblandt Froggy WC-rens med Eddike og Froggy WC-rens med citron. Begge produkter placerer sig helt til tops i testen og opnår den højest samlede score, der bliver givet. Særligt markerer produkterne sig på ”Miljøvurdering” (produktets indhold af kemiske stoffer målt af Institut for Vand og Miljø) og ”Vedhæftning” (produktets evne til at blive siddende og virke på det område, hvor det er blevet påført)

Den nye Froggy Lavendel WC-rens er en udvidelse af den eksisterende produktserie indenfor Froggy WC-rens og har således de samme egenskaber som de to Froggy produkter, der netop er blevet testet. Produktets indhold består dels af vaskeaktive stoffer (tensider) samt naturlige frugtsyrer, der effektivt opløser kalk og snavs i kummen. Det unikke ved det nye produkt er, at det er det første af sin slags på markedet, der indeholder lavendel ekstrakter, som har en anti-bakteriel virkning. Ekstrakterne er samtidig medvirkende til, at toilettet og badeværelset efterlades i en duft af lavendel.

Udover at Froggy WC-rens er yderst effektivt til rengøring af toilettet, er produktet, som testen også bekræfter, kendt for sin hensyntagen til miljøet. Froggy Lavendel WC-rens er i lighed med de øvrige produkter i Froggy-serien 98 % biologisk nedbrydeligt og derfor miljøvenligt. Produktet indeholder hverken opløsningsmidler eller fosfater.

Produktet fås i en række førende dagligvarebutikker i flasker á 750 ml. til en vejl. pris på 18,95 kr. Udover Froggy Lavendel WC-rens fås produktet også med henholdsvis citron og eddike.

   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com