Froggy's 9 principper

Froggy produkterne udvikles og produceres med afsæt i 9 principper, der sikrer optimalt hensyn til mennesker og miljø. Principperne drejer sig bl.a. om at bruge naturlige og hudvenlige virkemidler og undgå brug af skadelige kemikalier.


Miljøvenlige og effektive formler med naturbaserede virkemidler, der fremhæver pleje- og rengøringsegenskaber.Overfladeaktive stoffer baseret på planter, der fornys i naturen – og med hurtigere og højere grad af biologisk nedbrydelighed.Dermatologisk testede recepter med fremragende hudvenlighed. Minimal brug af milde konserveringsmidler og omhyggeligt udvalgte parfumestoffer eller fuldstændig udeladelse af disse.


Fri for skadelige kemikalier såsom fosfat, borate, formaldehyd, halogenorganiske forbindelser og PVC.Mindre miljøbelastning gennem reduceret brug af emballage samt anvendelse af genbrugsmaterialer og genbrugelige materialer.Respekterer dyreliv gennem ansvarsfuldt indkøb af råvarer m.m. I flere lande støtter Froggy projekter til gavn for dyreliv og natur. I Danmark er Froggy f.eks. sponsor for de danske klokkefrøer i København Zoo.


Effektiv og energibevidst produktion på fabrikker, der er certificeret og praktiserer miljømanagement ifølge EMAS, ISO 14.001 og A.I.S.E.Eget rensningsanlæg der renser spildevand fra produktionen inden det ledes videre i det almindelige spildevandssystem.Mere end 20 års erfaring med udvikling og fremstilling af miljøvenlige rengøringsmidler.
   
 
     
 
 

 

 
 
 

Conaxess Trade Denmark A/S - Transformervej 16 - 2730 Herlev - E-mail: info.dk@conaxesstrade.com